印度瑞士宝盛财富管理集团 | Space Matrix慕雅建设
阅读:2188 2023-12-19


瑞士苏黎世总部的Julius Baer瑞士宝盛财富管理集团是全球领先的财富管理集团。专注于为来自世界各地的私人客户提供服务和咨询。他们考虑客户在商业和个人生活中的财富,不仅是为了今天,更是为了未来几代人。

Julius Baer最初的要求是在显著且易于访问的地点建立一个办公空间,供他们的客户使用。Space Matrix团队的目标是提供建筑解决方案来策划战略性地扩张和设施优化,从而实施办公空间设计。在整个过程中,我们确保Julius Baer的新办公环境遵循了其全球办公设计准则。

Julius Baer, Headquartered in Zurich, Switzerland, is the leading wealth management group which focuses on servicing and advising sophisticated private clients from around the world, taking into account what truly matters to them – in their business and personal life, today and for future generations. 
The client's initial request was to establish a workspace in a prominent and easily accessible location for their clients. Space Matrix team's objective was to strategically plan the expansion into a superior facility by offering architectural solutions to implement the design. Throughout this process, we ensured that Julius Baer’s new office environment adhered to the same design principles as their global offices. 


安全至上,完全的机密保护

鉴于工作的机密性质,安全和隐私成为了至关重要的焦点。因此,新的办公空间设计概念在办公室内设有两个明确的区域:一个专门为客户而设,另一个供员工使用,明确区分了两者之间的界限。

尽管这两个区域在设计语言和色彩方案上有所不同,我们的首要目标是根据客户的具体要求,始终保持Julius Baer的整体品牌形象在办公室内的统一性。这种方法确保了在全球范围内为客户建立了一种一致且可识别的品牌形象,与公司对透明度和开放性的愿景相一致。

COMLETE CONFIDENTIALITY PROTECTION

While legacy and reputation of Julius Baer played a pivotal role in shaping the concept development, there was a paramount focus on security and privacy, given the confidential nature of the work. As a result, the new workspace design concept incorporated two distinct zones within the office: one designated for clients and another for employees, maintaining a clear separation between the two.
Despite the variations in design language and color schemes between these two zones, our paramount objective was to maintain the overall brand identity of Julius Baer consistently across the entire office, in accordance with the client's specific instructions. This approach guaranteed a consistent and recognizable brand image for clients worldwide, in line with the company's vision of transparency and openness. 


员工福祉和多功能性

我们结合了功能和美学,为员工营造了一个促进动态工作环境的办公空间,既适应了正式客户会议,也促进了员工之间的非正式交流。提供升降桌、声学电话亭,电子切换膜来控制光线和隐私,充足的自然光,甚至融入艺术疗法,为员工提供全面的体验。

EMPLOYEE WELL-BEING AND VERSETILE FUNCTIONALTY

Despite the variations in design language and color schemes between these two zones, our paramount objective was to maintain the overall brand identity of Julius Baer consistently across the entire office, in accordance with the client's specific instructions. This approach guaranteed a consistent and recognizable brand image for clients worldwide, in line with the company's vision of transparency and openness. 


全球指南与本地适应性

我们利用在印度适用并符合全球指南的材料,强调国际标准和本地适应性。

GLOBAL GUIDELINES WITH LOCAL ADAPTATION

The project involved thorough research to identify and utilize materials available in India that aligned with global guidelines, emphasizing both international standards and local adaptability.


瑞士文化元素与环境融合

为了创造一个和谐统一的环境,项目包括瑞士艺术品,并遵守品牌指导,确保客户和员工领域的一致性。

INCORPORATION OF SWISS ARTWORK AND BRAND GUIDELINES

To create a harmonious and unified environment, the project included Swiss artwork and adhered to brand guidelines, ensuring consistency across both client and employee areas.


确定了Julius Baer高效文化的坚实基础,我们坚持把员工自主权和与客户合作关系的培育放在重要位置。

In grasping the fundamental values of Julius Baer, Space Matrix identified their robust culture of high performance, placing significant importance on employee autonomy and fostering collaborative relationships with clients.


项目名称丨瑞士宝盛财富管理集团
项目地点德里,印度
服务内容丨室内设计、机电设计
项目面积丨1,300平方米
完成时间丨2023.6
Project Name: Julius Baer
Location: New Delhi, India
Scope of Services: Interior Design, MEP Design
Gross Area: 1,300 sqm
Completion: June 2023


ARCHINA 所有平台上发布的项目、招聘、资讯等内容,部分由第三方提供或系统自动收录。资料版权属于第三方,若信息不实或涉及版权问题,需要版权方和第三方沟通,ARCHINA 将配合对接,并在确认无误后删除涉及版权问题的信息,相应的法律责任均由资料提供方承担。


评论


请 [登录] 后评论