武汉绿城桂语映月售楼处 | SWS Group
阅读:1579 2022-11-01

640.gif

640.jpg

640 (1).jpg

硚口是汉口的起源地,500多年商贸历史,让这里久负盛名。得益于长江经济带规划的确立,这块在两江浇灌之下的沃土,正摆脱老工业区的刻板印象,经历着又一次自我进化。昔日老旧的工业产房,纷纷变身为大型城市商业体、高新技术产业园、文化创意园和生态江滩公园。

项目择址古田长丰大道,方圆一公里围绕着活色生香的烟火气,古墙、老街、饭馆,也有都会的现代摩登,纵贯的长丰大道、古田一路,公建化的外立面建筑,呼啸飞驰的轻轨,多元而全能的生活场景集于一身。

The project is located on Changfeng Avenue, Gutian, with a radius of one kilometer surrounding ancient walls, old streets and small restaurants; There are also modern buildings, running through Changfeng Avenue, Gutian Road, and the roaring light rail, and diversified and all-round life scenes are integrated.

640 (2).jpg

640 (3).jpg

640 (4).jpg

640 (5).jpg

640 (6).jpg

640 (7).jpg

640 (1).gif

640 (8).jpg

640 (9).jpg

640 (10).jpg

640 (11).jpg


的意象诉诸笔端,从月的形态提炼线条,曲线作为重要的视觉线索包裹、贯穿在空间中,打破了对称、端正的规律,取而代之的是一个流畅、韵律、通透的格局。在这里,视线跟随着曲线的起伏变化,在空间里流动


Taking "moon" as the image, refining lines from the form of the moon, "curve" as an important visual clue wrapped and running through the space, breaking the law of symmetry and uprightness, and replacing it with a smooth, rhythmic and transparent pattern. Here, the gaze follows the undulations of the curve and "flows" in space.

640 (12).jpg

640 (13).jpg

640 (14).jpg
640 (15).jpg
640 (16).jpg


曲线在空间中的运作也同时带来了化繁为简的效果,勾勒出一个有着优美框架的室内空间,形成干净、有序和极简的视觉体验。空间整体浅色系的基调下,将现代感的金属、石材和艺术玻璃的巧妙融合,保留了整体的宁静情绪,在月形勾勒的空间韵律中展现静中有动的设计细节,营造空间中适度的未来感
The curves bring a simplification effect to the space, outlining an interior space with a beautiful frame, forming a clean, orderly and minimalist visual experience. Under the overall light tone of the space, the modern metal, stone and art glass are skillfully integrated, retaining the overall tranquil mood, showing the design details that are still and moving in the rhythm of the space outlined by the moon, creating a moderately futuristic atmosphere in the space.


640 (17).jpg

640 (18).jpg

640 (19).jpg


水吧台延续了曲线的元素,质感的大理石与古铜色金属的搭配,在空间打造一处视觉亮点,雅致而明媚。绿活实验室的主题设定,配合空间的多功能使用需求,创造丰富、娱乐的生活场景。

The combination of marble and bronze metal at the coffee bar creates a visual highlight in the space. It meets the multi-functional use needs of the space to create a rich and entertaining life scene.

640 (20).jpg

640 (21).jpg640 (22).jpg

640 (23).jpg

640 (2).gif

640 (25).jpg

640 (26).jpg

将最佳景观点留给洽谈区域,弧线的运用有利于营造聚拢的氛围,在自然的动线下流动、开放,行云流水一般,以柔和、放松的姿态吸纳着人们前来休憩。

The best view is the chating area, the use of arc design elements is conducive to creating a "gathered" atmosphere for the space, flowing and opening under the natural moving line, attracting people to rest with a soft and relaxed attitude.


640 (27).jpg

640 (28).jpg

640 (29).jpg

640 (30).jpg


项目信息


业主:绿城中国

项目地址:湖北 · 武汉

项目名称:武汉绿城桂语映月售楼处

硬装与软装:SWS Group

设计总监:邬斌 李建国

项目面积:626㎡ 

软装总监:梅芳

软装经理:王佳元

效果表现总监:秦军

效果表现团队:浦兆荣 夏子程

摄影:杜莐 


ARCHINA 所有平台上发布的项目、招聘、资讯等内容,部分由第三方提供或系统自动收录。资料版权属于第三方,若信息不实或涉及版权问题,需要版权方和第三方沟通,ARCHINA 将配合对接,并在确认无误后删除涉及版权问题的信息,相应的法律责任均由资料提供方承担。


评论


请 [登录] 后评论

关于项目